INa schokker

Mijn naam is Ina Schokker, dochter van de Allerhoogste, echtgenote van Alphons, moeder van 2 dochters en een zoon. Oma van 4 prachtige kleinkinderen.

In de loop van mijn leven ben ik steeds meer gaan beseffen dat ik geliefd ben door mijn Hemelse Vader. Daardoor leerde ik mijzelf accepteren en ben ik gaan groeien en mag ik bloeien.

Mijn verlangen is om aan anderen door te geven wat ik zelf heb ervaren. Het is mijn passie om mensen te begeleiden naar een bloeiend bestaan.

Ik heb bijna 40 jaar in Ommen in de apotheek gewerkt totdat ik merkte dat het tijd was voor iets anders. In 2021 heb ik in geloof mijn baan opgezegd, in vertrouwen dat God iets anders voor mij had. Toen kwam TotalBalance op mijn pad en ben ik de opleiding tot christencoach gaan volgen. Inmiddels ben ik gecertificeerd TotalBalance coach en wil ik jou graag verder helpen.

Zelf heb ik geleerd om van elke fase van mijn leven te genieten, ook als de omstandigheden soms even minder zijn. En dat je juist door moeilijke tijden heen mag ervaren dat het jou tot een sterker mens heeft gemaakt, samen met God.

In Ommen mag ik al 15 jaar de Alpha cursus geven en daarin heb ik ook duidelijk gezien hoe God werkt in mensenlevens. Ook heb ik de pastorale cursus van Aad van de Sande gevolgd en heb ik 1 jaar Koinonia gevolgd in Drachten. Allemaal hele waardevolle lessen waarin ik mocht leren en mocht groeien in mijn geloof en waarin ik God duidelijk heb mogen ervaren. Hij is de Grote Regisseur en Grote Heelmeester. We mogen weten dat God ons lief heeft met een oneindige liefde, dat Hij ons wil genezen en helen van innerlijke pijn en verdriet. Ook wil Hij graag ín en door ons heen werken als we ons daarvoor open stellen.

Omstandigheden kunnen we niet altijd veranderen, wel hoe we het waarnemen en ermee omgaan. Het is een wilsbesluit. Je kan veranderen. De opleiding Bijbels coachen van TotalBalance, ontwikkeld door Carianne Ros, heeft me zoveel gebracht. Een prachtig uitgebalanceerd programma om het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen. Hierdoor ben ik gestart met mijn eigen coachpraktijk ´Kom Tot Bloei´.

Je kan veranderen als jij het wilt en dat begint door te praten, te delen wat jou bezighoudt. Jezelf leren begrijpen en daardoor jezelf beter leren kennen. Je gaat je eigen proces aan waardoor er ruimte komt en heling. Je bent het waard om in jezelf te investeren en het beste uit jezelf te halen wat God al in jou heeft gelegd en daar heb je je hele leven profijt van. Gun het jezelf!

Voel je welkom in mijn praktijk, ook als je niet bekend bent met het christelijk geloof.

Kom in balans met jezelf, anderen en God. Je mag gaan groeien, bloeien en genieten!
Ina schokker