Haal het beste uit je leven en Kom Tot Bloei!

PERSOONLIJKE COACHING

Kom tot bloei!

Jij verlangt naar een leven van geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben. Iedereen wil graag een leven leiden dat in balans is. In balans met jezelf, anderen en God. Ga dit proces van bewustwording aan, want dat is het begin van verandering. Deze unieke coaching zal jou daarbij helpen. We doorlopen samen verleden, heden en toekomst, hierbij krijg je inzicht en moed om te groeien en te bloeien, zodat je steeds meer in balans komt, je in je kracht gaat staan, je gaven en talenten gaat ontwikkelen, zodat je je roeping gaat leven. Je komt tot je bestemming zoals God jou bedoeld heeft. Dit gaat aan de hand van een werkboek met opdrachten die je thuis gaat maken en die we vervolgens samen gaan bespreken.

Herstel is mogelijk voor iedereen, dus ook voor jou. Als jij gemotiveerd bent om aan je leven te werken, zelf verantwoordelijkheid wilt nemen om keuzes te maken, dan zul jij de veranderingen gaan zien.

Gun jezelf een coach! Ik loop graag een poosje met je mee om vanuit je pijn en kwetsbaarheid weer perspectief te bieden aan de hand van de TotalBalance methode, zodat je er misschien voor de eerste keer achter komt wie je mag zijn. En dat je er mag zijn! Je komt in balans en gaat ervaren dat rust, blijdschap en succes ook voor jou is!

Traject

We starten met een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als er een wederzijdse klik is, gaan we samen het coachtraject aan. Ik maak gebruik van de TotalBalance methode. Deze bestaat uit drie fases; het verleden, heden en toekomst. Het is een combinatie van therapie (verleden) en coaching (heden en toekomst).

Onverwerkte emoties kunnen veel invloed hebben op je leven en je functioneren beïnvloeden. Het komt als een elastiek steeds weer terug. Misschien is het nu de tijd om die elastieken door te knippen, zodat je je leven weer kunt leven in vrijheid en blijheid zoals God het bedoeld heeft. Je mag gaan bloeien!

Benieuwd of ik jou kan helpen?